Gelsenkirchen – Grenzstrasse

Buitenlands vastgoed met toprendement

Uw opbrengsteigendom in een veilige haven

Stabiliteit
In Noord-Rijn Westfalen, de Duitse deelstaat die grenst aan België en Nederland. Noord-Rijn Westfalen is het industriële hart van Duitsland met ongeveer 18 miljoen inwoners, goed voor meer dan 20 procent van het Bruto Binnenlands Product. Er is veel werkgelegenheid, wat zorgt voor een groot huurderspotentieel. Daarenboven stijgt het aantal huishoudens sneller dan het aantal beschikbare woningen.

Gunstige aankoopprijs
De prijzen van het Duitse residentiële vastgoed zijn jaren nauwelijks gestegen, uitgenomen in de grootste steden. Sinds enkele jaren is er onder invloed van enkele structurele parameters een inhaalbeweging aan de gang die resulteert in een waardegroei. Momenteel kent Duitsland nog één van de laagste prijzen per vierkante meter in West-Europa. Het stijgingspotentieel is dus nog aanwezig.

Mooie huuropbrengsten
Duitsland is hét huurland bij uitstek. Met nationaal gezien meer huurders dan eigenaars, is het hiermee uniek in Europa. De residentiële huurmarkt is gefragmenteerd en daardoor relatief stabiel. Duitsland” k ent hogere gemiddelde huurprijzen dan in de meeste Europese landen. Terrae Invest biedt appartementen aan met een huuropbrengst vanaf 5,5% per jaar.

Zorgeloos
U wordt 100% eigenaar van volledig gerenoveerde en verhuurde appartementen. U hoeft zich van in den beginne dus geen zorgen te maken. U hebt de touwtjes zelf in handen, maar u kan het beheer van uw vastgoed laten waarnemen door een gespecialiseerde Verwaltungsservice. Zo hoeft u zich niets aan te trekken van administratie, het innen van de huurgelden, kosten en schade eigen aan de huurder.
Bovendien zijn er mogelijkheden om u te verzekeren tegen niet-betaling en schade door de huurder.